Hoe Avast Antivirus op uw pc uit te schakelen?

 Een eigenaar van een pc of laptop moet een antivirusprogramma installeren om het systeem en de bijbehorende bestanden te beschermen tegen virusaanvallen. Er zijn verschillende soorten en methoden waarmee deze malware uw systeem kan aanvallen en al uw bestanden kan beschadigen. Dus om deze situatie te voorkomen, is het het beste om een ​​betrouwbare antivirus te hebben, en Avast is de beste op de markt. In veel gevallen staat Avast-antivirus echter niet toe dat externe of onbekende serviceproviders iets op uw systeem installeren dat belangrijk voor u kan zijn. Dit kan problemen opleveren. Daarom is de enige optie om de antivirus uit te schakelen. Veel gebruikers hebben geen kennis over het uitschakelen van de Avast-antivirus van het systeem, dus we zijn hier om enkele stappen te geven. Maar als u meer hulp wilt, kunt u het beste contact opnemen met Avast-ondersteuning.

Het is belangrijk om back-end ondersteuning te hebben van professionals in geval van nood. Veel Avast-gebruikers hebben naast het uitschakelen te maken met andere problemen. Dus het Avast ondersteuningsnummer komt te hulp, waarmee u contact kunt maken met het team voor realtime hulp.

Hieronder hebben we belangrijke stappen genoemd die u moet volgen om Avast Antivirus uit te schakelen vanaf uw pc:

  • Controleer het systeemvak in de rechterbenedenhoek van uw pc en klik met de rechtermuisknop op het Avast-pictogram. Het verschijnt in een oranje splatter.
  • Als u het pictogram niet kunt zien, vouwt u het systeemvak uit door op de pijlknop aan de rand van het vak te klikken, zodat alle pictogrammen worden weergegeven.
  • Wanneer u probeert alle Avast Shields uit te schakelen, verschijnt er een pop-upvenster met de vraag of u zeker weet dat u deze activiteit opzettelijk uitvoert. In veel gevallen schakelt malware automatisch de antivirus uit, zodat deze uw pc ernstig kan beïnvloeden.
  • Selecteer nu Avast Shields Control. Dit zal een nieuw menu onthullen.
  • Schakel Avast uit. Er zijn echter talloze manieren om het programma gedurende een vooraf bepaalde periode inactief te maken. Kies er een, afhankelijk van hoe lang je denkt dat de download zal duren. We raden aan om te kiezen: wanneer mijn computer opnieuw opstart.
  • Nadat u de optie hebt geselecteerd om uw computer opnieuw op te starten, moet u uw computer na het downloaden volledig opnieuw opstarten.
  • Selecteer nu Ja ter bevestiging.
  • Open de gebruikersinterface van Avast om te bevestigen. Als u rood ziet, zijn alle antivirusprogramma's van Avast uitgeschakeld, zodat u het programma kunt downloaden.

Bovenstaande stappen zijn bij voorkeur de eenvoudigste en snelste methode om de Avast-antivirus uit te schakelen. Als u echter nog steeds problemen ondervindt met betrekking tot dezelfde of de antivirus, kunt u het beste contact opnemen met Avast ondersteunings  realtime hulp. 

gerelateerde artikelen

Hoe het wachtwoord van een Avast-account opnieuw in te stellen? 

Popular posts from this blog

Hoe het gebruik van Avast-schijven te verminderen?

Hoe de Avast AvLaunch-component te stoppen?

Hoe het wachtwoord van een Avast-account opnieuw in te stellen?