Hoe het CPU-gebruik van Avast beperken?

 Alle mensen op aarde hebben tegenwoordig een smartphone, laptop of computer die ze regelmatig gebruiken voor tal van soorten vereisten en problemen. Wanneer u uw systeem uitrust met een internetverbinding, vergroot u uw gemak en voordelen aanzienlijk.

U moet er echter ook voor zorgen dat u uw apparaat tegen internet beschermt, aangezien virussen, malware en hackers uw systeem tegenwoordig moeiteloos kunnen binnendringen. U kunt dit doen met behulp van een antivirussoftwareprogramma zoals Avast als u de beste voordelen wilt behalen.

Deze applicatie zal je computer, laptop of smartphone op alle mogelijke manieren kunnen beveiligen. Daarom moet u uw best doen om zo snel mogelijk meer te weten te komen over hoe het werkt met de hulp van het ondersteuningsteam van Avast. Een van de belangrijkste redenen waarom u voor dit beveiligingssysteem zou moeten kiezen, is omdat het een efficiënte en betrouwbare gebruikersinterface heeft, zodat u het zonder verdere problemen kunt gebruiken.

Is dit een van de eerste keren dat u een antivirussoftwaretoepassing zoals Avast probeert te downloaden en in te stellen op uw voorkeursapparaat? Als uw antwoord ja is, begrijpt u misschien niet hoe u de beste voordelen kunt krijgen.

In tijden als deze is het belangrijkste dat u moet doen, onmiddellijk contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Avast. Het enige dat u hoeft te doen, is met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u tijd heeft.

Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u het CPU-gebruik van de toepassing wilt beperken. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Avast beveiligingstoepassing op uw smartphone of computer openen
  2. Wanneer u zich in het hoofdvenster bevindt, gaat u naar het gedeelte Menu dat u tegenkomt
  3. Ga naar het tabblad Instellingen vanaf de nieuwe pagina die wordt geopend en selecteer Problemen oplossen
  4. Tik op de tegel Opdrachten wijzigen die u op de nieuwe pagina vindt
  5. Er wordt een nieuwe pagina voor je geopend met verschillende opties, tik op CPU-gebruik en schakel de selectievakjes uit voor tools die je niet nodig hebt
  6. Tik op Wijzigen en klik op Ja om te bevestigen

U kunt het ondersteuningsnummer van Avast bellen belgie als u een van de instructies in deze blog niet begrijpt. 

gerelateerde artikelen


Popular posts from this blog

Hoe het gebruik van Avast-schijven te verminderen?

Hoe het wachtwoord van een Avast-account opnieuw in te stellen?

Hoe Avast Secure Browser instellen?